Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Motorolie

Snel en eenvoudig aan de juiste motorolie komen? Bij Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. hebben wij een ruim assortiment aan motorolie. U kunt bij ons eenvoudig online bestellen en wij garanderen een snelle levering van de motorolie door het hele land, omdat we alle producten ook in voorraad hebben. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over motorolie.

U bent bij ons gegarandeerd van een hoge kwaliteit van uw motorolie door de jarenlange ervaring die wij hebben. Metropa houdt sinds 1958 haar naam hoog in de oliebranche en kent daardoor alle ins en outs van de markt. Al sinds 1977 hebben we een eigen blendingsinstallatie. Daarmee fabriceren wij al onze producten zelf. De prijs-kwaliteitsverhouding van de motorolie is daardoor uitstekend! De basis van onze producten zijn Q8-basisoliën en Chevron-Oroniteadditieven. Hiermee voldoen wij aan alle gestelde specificaties.

Bestel uw motorolie online bij Metropa. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via (010) 415 66 55. Komt u liever een keer langs? Ons bezoekadres is Albert van \'t Hartweg 11 in Nieuwerkerk a/d IJssel.