Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Ruitensproeier antivries

Vieze autoruiten zijn een veel voorkomend en hinderlijk probleem. Pekel, vuiligheid, insecten: van alles blijft aan uw ruiten zitten. Alleen uw ruitenwissers nemen dit probleem niet weg. De ruitensproeier, met of zonder antivries, dient geregeld in actie te komen daarvoor. En een ruitensproeier werkt alleen goed, met antivries en de goede vloeistof. Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. heeft veel expertise op het vlak van de ruitensproeier en antivries. Wij kunnen u altijd de goede vloeistof adviseren, waarmee u weer onbezorgd en veilig de weg op kan.

De combinatie van uw ruitensproeier, antivries en de vloeistof die u inzet om uw ruiten schoon te zorgt voor de effectiviteit van uw schoonmaakactie. In de winter is het ook nog eens van belang uw ruitensproeier van antivries te voorzien. Door onze jarenlange ervaring zijn we bekend met goede antivries, de beste vloeistoffen en kunnen zodoende het beste advies geven. Door ons uitgebreid assortiment kunt u uw bestelling ook snel bij u thuis verwachten, waar in Nederland u ook woont.

Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. is al jaren een gevestigde naam op het gebied van alles wat met vloeistoffen voor motoren en auto’s te maken heeft. Onze bedrijfsgeschiedenis gaat terug tot 1958. We zijn in al die jaren altijd met onze tijd meegegaan, terwijl we onze expertise verder uitbreidden. Daarom staan wij staan u graag bij tijdens de aanschaf van uw producten.