Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Antivries

Winters weer vraagt om goed onderhoud van motoren. Met antivries verlaagt u in ieder geval het vriespunt van koelwater. En waar kunt u beter terecht voor antivries dan bij een specialist in het draaiende houden van motoren? Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. biedt een uitgebreid assortiment antivries dat u eenvoudig online kunt bestellen [link antivriespagina]. Bovendien hebben we alle producten in voorraad, waardoor we u kunnen garanderen dat u uw bestelde goederen ook snel in huis hebt. Wij leveren door heel Nederland.

Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. is een zeer gevestigde naam in oliën, smeermiddelen en antivries. Met een historie die teruggaat tot 1958, een eigen blendinginstallatie voor olie en een uitgebreid assortiment, durven we ons met recht expert te noemen in de branche. Niet alleen onze smeermiddelen, maar ook antivries bieden we aan tegen de beste standaarden en tegen een concurrerende prijs.

Benieuwd naar welk product het beste bij uw vraag past? Wij helpen u graag verder de juiste keuze te maken. Neem daarvoor telefonisch of per mail contact met ons op. Weet u al welk product u nodig heeft? Dan kunt u direct bestellen. Langskomen bij onze vestiging kan natuurlijk ook altijd!