Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Smeerolie

Goede smeerolie vindt u snel online bij Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. Ons assortiment aan smeerolie is zeer uitgebreid. We hebben altijd de juiste smeerolie met de goede specificaties voor u in huis. Letterlijk, want alle producten die u online ziet staan, hebben wij op voorraad. Daarmee verzekeren wij u dat u de smeerolie snel na uw bestelling in huis heeft, waar u ook woont in Nederland.

Wij geven u ook de garantie dat u smeerolie van hoge kwaliteit aanschaft als u deze bij ons bestelt. Dat kunnen wij door onze ervaring in de branche. Want Metropa bestaat al sinds 1958 en bezit sinds 1977 een eigen blendinginstallatie. Met deze installatie produceren wij zelf smeerolie op basis van Q8-basisoliën en Chevron-Oroniteadditieven. Daarmee voldoen wij aan alle gestelde specificaties en hebben we de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo weet u dat u de beste smeerolie aanschaft!

Smeerolie online kopen? Kijk in ons uitgebreide assortiment! Voor vragen en opmerkingen staan we ook altijd open. Per mail via info@metropa-rotterdam.nl en per telefoon via (010) 415 66 55.