Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Smeervet

Voor iedere toepassing het juiste smeervet. Daar staan we voor bij Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. Van overal toepasbare vetten tot specifiek ontwikkeld smeervet, in ons grote assortiment vindt u altijd het smeervet dat u zoekt. Ook weet u zeker dat u het smeervet snel in huis heeft. Zodra u online bij ons bestelt, kunnen wij al gaan leveren, omdat ieder product dat we op onze site aanbieden, op voorraad is. Daarbij bezorgen we bestellingen door heel Nederland.

Bent u niet zo thuis in de wereld van smeervet, dan kunnen we u ook verder helpen. Wij bouwden sinds 1958 aan een uitgebreide expertise die we graag inzetten om u de juiste keuze te laten maken. Wij kennen de eigenschappen van het smeervet dat we aanbieden tot in de puntjes en kunnen u daarom uitgebreid inlichten over welk vet voor u het meest geschikt is.

Zoekt u smeervet? Dan hoeft u niet verder te kijken dan de site van Metropa. Daar bestelt u makkelijk en snel. Wilt u advies? Dan zijn wij via verschillende kanalen te bereiken. Per mail stelt u uw vraag op info@metropa-rotterdam.nl. Via tel. (010) 415 66 55 krijgt u ons rechtstreeks te spreken.