Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Antivries kopen

Het weer in de winter vraagt om goed onderhoud van motoren. Antivries kopen is een oplossing: u verlaagt het vriespunt van het koelwater. En waar kunt u beter antivries kopen dan bij een specialist in het draaiend houden van uw motor? Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. heeft een zeer ruim assortiment waardoor u eenvoudig online antivries kunt kopen. Belangrijk voordeel is dat we alle producten in voorraad hebben, waardoor we u garanderen dat u uw bestelde producten ook snel in huis hebt. Bovendien leveren we door heel Nederland.

Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. is een zeer bekende en gevestigde naam in smeermiddelen, oliën en antivries. Bij ons kopen, betekent kopen bij een bedrijf met een historie die teruggaat tot 1958. We beschikken over een eigen blendinginstallatie voor olie en een uitgebreid assortiment. Daarom durven we ons expert in de branche te noemen. Niet alleen onze oliën, maar ook onze antivries kunt u kopen tegen de beste standaarden en een concurrerende prijs.

Benieuwd naar welk product het beste bij u past? Wij helpen u met plezier verder om de juiste keuze te maken. U kunt daarvoor telefonisch of per mail contact  met ons opnemen. Als u weet voor welk product u gaat, dan kunt u direct bestellen. Langskomen bij onze vestiging is natuurlijk ook altijd een optie!