Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Ruitensproeier

Vieze autoruiten zijn een hinderlijk en veel voorkomend probleem. Insecten, pekel, vuiligheid, van alles blijft aan de ruiten plakken. Alleen de ruitenwissers krijgen dit niet weg. De ruitensproeier moet daarvoor geregeld in actie komen. Maar een ruitensproeier werkt alleen goed, met de juiste vloeistof. Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. is expert op het gebied van de ruitensproeier en kan u altijd de juiste vloeistof adviseren, waarmee u weer veilig en onbezorgd de weg op kan.

De combinatie van uw ruitensproeier met de vloeistof die u gebruikt om de ruiten schoon te krijgen sorteert de effectiviteit van uw schoonmaakactie. In de winter is het daarbovenop nog eens belangrijk een vloeistof in uw ruitensproeier te doen, die niet gemakkelijk bevriest. Wij zijn door onze jarenlange ervaring, bekend met de beste vloeistoffen, goede antivries en kunnen daardoor het juiste advies geven. Door ons uitgebreide assortiment is het ook mogelijk uw bestelling snel bij u thuis te bezorgen, waar in Nederland u ook woont.

Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. is een gevestigde naam rondom alles wat met vloeistoffen voor auto’s en motoren te maken heeft. Onze geschiedenis gaat terug tot 1958 en in al die jaren zijn we met onze tijd meegegaan en hebben we onze expertise verder uitgebreid. Wij staan u dan ook graag bij tijdens de aanschaf van uw producten.