Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Olie kopen

Als u olie wilt kopen voor uw motor, dan bent u het beste af bij Oliehandel Metropa Rotterdam B.V.
In ons ruim assortiment vindt u altijd de goede olie om te kopen, het smeermiddel dat het meest geschikt is voor uw motorblok. Olie kopen bij ons is altijd een goede keuze, omdat uw order eenvoudig online te plaatsen is, het aanbod zeer groot en de levering door heel Nederland snel, omdat ieder product op voorraad is.

Ook als u olie wilt kopen, maar u weet niet precies welke de beste is voor u, kunt u bij ons terecht. Iedereen die olie wil kopen, adviseren we graag over de eigenschappen en de te maken keuze. Wij kunnen dat door de ervaring die we sinds 1958 opdeden. Sinds 1977 beschikken we zelfs over een eigen blendingsinstallatie om zelf olie te produceren. De goede prijs-kwaliteitsverhouding is hiermee gegarandeerd. Onze oliën voldoen ook aan alle gestelde specificaties.

Olie kopen doet u online, bij Metropa. Met uw vragen kunt u terecht op info@metropa-rotterdam.nl of per telefoon op (010) 415 66 55. Langskomen is ook mogelijk. U vindt ons aan de Albert van 'Hartweg 11 in Nieuwerkerk a/d IJssel.