Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Ruitensproeiervloeistof

Vieze autoruiten zijn van alle jaargetijden. In de zomer plakken zich allerlei insecten aan uw voorruit, in de herfst zorgt de vele neerslag voor zijn sporen en in de winter vindt de pekel op het wegdek de route naar uw ruiten feilloos te vinden. Een goede ruitensproeiervloeistof is dan ook een must voor iedere autobezitter. Met de juiste ruitensproeiervloeistof zijn uw ruiten binnen een mum van tijd weer brandschoon. Met de verkeerde blijft uw zicht zeer ernstig beperkt. Bij Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. zorgen we ervoor dat u de juiste ruitensproeiervloeistof aanschaft, online of bij ons aan de fabriek.

Oliehandel Metropa Rotterdam B.V. staat gelijk aan de beste vloeistoffen rond auto’s en motoren. Dat betekent dat we naast smeermiddelen, onder meer ook ruitensproeiervloeistof leveren. Gezien onze grote voorraad, bent u er van verzekerd dat als u online bestelt u het product snel in huis heeft, waar in Nederland u ook woont. Onze historie, die terug gaat tot 1958, bewijst onze expertise in alles wat met autovloeistoffen te maken heeft. Over de kwaliteit hoeft u zich dan ook totaal geen zorgen te maken.

Wilt u advies over wat de beste ruitensproeiervloeistof voor u is? Vanzelfsprekend leveren we het beste advies. Zo weet u zeker dat u het juiste product aanschaft. Bent u daar al uit? Bestel dan direct online.