Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Kruipolie

Niet speciaal naar de winkel voor een busje kruipolie? Geen probleem, want bij Oliehandel Metropa Rotterdam B.V kunt u dag en nacht online terecht om een bestelling te plaatsen. Via het web maakt u zelf een keuze uit een breed productaanbod op het moment dat het u schikt. Na de bestelling heeft u de kruipolie in een mum van tijd in huis, omdat iedere bus kruipolie uit voorraad leverbaar is. Waar u ook in Nederland zit, wij zorgen dat u uw kruipolie snel geleverd krijgt.

Bestellen bij ons, betekent ook dat u kruipolie van hoge kwaliteit geleverd krijgt. Wij kiezen op basis van onze ervaring alleen de beste producten in ons assortiment, die we tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wist u dat Metropa al sinds 1958 in de oliebranche vertegenwoordigd is? U begrijpt dat we in die tijd heel wat expertise van de markt hebben opgedaan. Expertise die we in uw voordeel gebruiken.

Ook kruipolie bestellen zonder de deur uit te hoeven. Bezoek onze website en maak direct uw keuze. Vragen en opmerkingen zijn natuurlijk altijd welkom. U kunt daarvoor mailen naar info@metropa-rotterdam of bellen met (010) 415 66 55.