Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Latol lithium complex grease ep-2 (dit produkt is vervangen door lithium complex grease ep-2 + ptfe)


Lithium Complex Grease EP-2 is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de steeds verdergaande technologische vooruitgang met de daarbij behorende eisen. Dit vet wordt toegepast in kogel-, rol- en glijlagers, welke onder zware belasting moeten werken bij zowel hoge als lage temperaturen, waarbij het zijn consistentie behoudt. Naast de zeer goede temperatuurstabiliteit heeft dit vet ook goede
hechtingseigenschappen en is zeer goed waterbestendig. Lithium Complex EP-2 is universeel toe te passen voor zowel lichte- als zware belastingen en is ook geschikt voor het smeren van elektromotoren en ventilatoren. In de afgelopen jaren hebben de 3 grote fabrikanten (BPW-SAF-RQR) van assen voor aanhangers, trailers en diepladers besloten om de bijna onderhoudsvrije assen op de markt te brengen en om tevens het voorschrift voor de smering van de wiellagers te veranderen.
Lithium 2 of Multi Purpose Grease 2 en voor de zwaardere uitvoeringen Lithium EP 2 of 2/3 worden vervangen door Lithium Complex EP2. Dit betekend dat wij in het vervolg voor deze toepassing Lithium Complex Grease EP-2 zullen leveren.

Lithium Complex EP-2 kan worden gebruikt in zwaar belaste wiellagers en retarders van vrachtwagens en schijfremmen van personenwagens, voor wentellagers in papierfabrieken, asfaltverwerkingsinstallaties, staal- en aluminiumfabrieken. Lithium Complex EP-2 heeft alle SKF testen doorlopen, zowel SKF EMCOR (zoet-en zout water) als SKF R2F A+B.

Download pdf MSDS
Verpakking:
Aantal:

bestelTerug

Foto'sTerug