Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Lecwec


Dicht lekke keeringen
Snel-Duurzaam-Zeker

Voor alle lekke kunstof pakkingen in de motor, aandrijvingen (ook automatische en schakelaandrijvingen met ATF olie), differentieel, stuurbekrachtiging, alle machines en hydraulische systemen. Ook preventief bij oudere objecten. “lecWec voor alle oliesoorten”

 

GEBRUIKSAANWIJZING:
Simpelweg door bij de olie van het
Component te doen
In de verhouding van:
3% van de totale olie-inhoud

Het vervangen van een olie-keering is in de regel geen goedkope reparatie.

De demontage/montage en daarbij het langdurig uit productie zijn van objecten, veroorzaken lange wachttijden alsmede hoge arbeidskosten die vandaag aan de dag absoluut vermijdbaar zijn.

Door het gebruik van LECWEC kunnen deze onverwachte bedrijfskosten vooruitgeschoven worden. Het beste is, niet eerst tot ontdekking van een lek wachten, maar LECWEC ook preventief te gebruiken.

Dit product is een universeel middel voor lek geworden olie-keeringen in motoren, aandrijvingen en (ook automatische danwel schakel-aandrijvingen met ATF olie)

Differentieel, stuurbekrachtiging, alle machines en hydraulische systemen.

Het konditioneert elke kunststofkeerring, beschermt ze tegen uitdroging, hard worden, krimpen en kristalvorming, ter voorkoming van kostbaar olieverlies. Milieu-preventie. Zelfs wanneer LECWEC niet als een preventief middel gebruikt wordt en een keerring lek raakt, is nog lang geen dure reparatie nodig. Dan bewijst LECWEC zijn snelle en langdurige werking.

Het impregneert de defekte keerring, maakt ze weer elastisch, laat ze opzwellen en sluit olie-lekkage  voor lange tijd uit. LECWEC dicht lekke keerringen bij motoren in minder dan 160km  rijden, of binnen een week, volledig af. Ook stopt het binnen 10 minuten het zenuwslopende piepen van de stuurbekrachtiging. Precies zo snel en duurzaam werkt LECWEC in de industrie.

Voor iedere gebruiker een enorm kostenvoordeel tegenover herhaalde reparaties of vervanging. De hoogste kosten ontstaan, wanneer het lek door de eigenaar of de bestuurder te laat wordt opgemerkt of onderkend. Dan kan de reparatie onoverkomelijk en duur worden. Daarom wordt aanbevolen LECWEC te gebruiken bij alle machines, aandrijvingen en hydraulische systemen en vrachtwagen-motoren die 3 jaar en ouder zijn, van alle alternatieven de voordeligste oplossing.

Overigens: LECWEC is eindelijk een produkt voor alle soorten olie en haar toepassingen.

LECWEC voldoet aan de hoogste kwaliteits eisen.

let op! Bij  stuurbekrachtiging altijd de olie verversen om schuimen tegen te gaan.

 

 Verpakking:
Aantal:

bestelTerug

Foto's

Terug