Metropa Rotterdam B.V.
Albert van 't Hartweg 11
2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel. Telefoon +31 (0)10-4156655
Fax +31 (0)10-4155216
email info@metropa-rotterdam.nl
Logo Latol

Shell corena s2 p 68


Shell Corena S2 P 68
CORENA S2 P 68

Olie voor zuigercompressoren voor lucht

Toepassingen

Shell Corena S2 P is uiterst geschikt voor de smering van zuigercompressoren voor lucht, waarbij perstemperaturen tot 220 °C bereikt worden.

Voordelen

Shell Corena S2 P bezit de nodige eigenschappen die voor de smering van zuigercompressoren onmisbaar zijn:

• De bestendige oliefilm verzekert de dichtheid van de zuiger, vermijdt vermogensverlies door wrijving en zorgt voor een permanente handhaving van het maximumrendement van de compressoren.

• De uitstekende thermische en chemische weerstand voorkomt dat er onder de gecombineerde invloed van druk, temperatuur en zuurstof oxidatieproducten worden gevormd, die tot explosies en de vorming van koolaanslag zouden kunnen leiden.

Shell Corena S2 P bezit evenals goede:

• antislijtage eigenschappen om slijtage van de onderdelen die met elkaar in contact komen (zuiger/cilinder) te beperken;

• corrosie- en roestwerende eigenschappen voor de inwendige bescherming van de compressor, als bij stilstand van de installatie door de condensatie van de stoom water wordt gevormd;

• schuimwerende eigenschappen;

• emulgerende eigenschappen ter voorkoming van de ophoping van koolaanslag, stof- en metaaldeeltjes op de kleppen;

• oxidatieremmende eigenschappen die voortvloeien uit de keuze van de basisoliën, waardoor het aantal service- en onderhoudsbeurten van de perskleppen en –collectors beperkt wordt.

Samenstelling

Shell Corena S2 P is samengesteld op basis van speciaal geselecteerde minerale oliën van naftenische en paraffinische oorsprong. Hij wordt op de markt gebracht in de ISO-graden 68, 100 en 150.

Download pdf PDS
Verpakking:
Aantal:

bestelTerug

Foto's

Terug